Интериорни Врати

Идеи за Кухнята направи си сам Старите шкафове в кухнята са ви омръзнали до болка . Белият гетинакс навява само скука , а финансовите ви възможности са ограничени . Най - лесно и евтино е да подмените вратичките на кухненските шкафове или с малко средства и повече сръчност да създадете настроениe.

Предлагаме ви десет идеи как да промените до неузнаваемост вратичките на незабележимия с нищо шкаф . Най-лесният начин е боядисването , ак о сте решили да се превъплътите в художник , можете да направите живописно платно от белите вратички - ето как :


1. Изберете подходящите цветове автомобилна боя и за броени минути те ще станат неузнаваеми . За фон се спрете на по - светъл цвят , а какво ще нарисувате след това - изборът е ваш.
2. Как се подготвят вратичките ? Като начало ги измивате и подсушавате добре , след това със ситна шкурка ги изшлайфайте , за да може боята да се задържи . След това грундирайте с безцветен лак . Нанесете основният тон две „ръце ", след което нарисувайте с шаблон или със свободна ръка желаната картина . Отгоре фиксирайте с безцветен лак - така лесно ще поддържате хигиената в кухнята .
3. Плочи меламин се продават в магазините, има такива с две лица, в два цвята, ако сте сръчен/а, сам можете да скроите вратичките, с кант или без кант - въпрос на желание и вкус. Цветът ще изберете, като се съобразите и с останалото кухненско обзавеждане.
4. Друг лесен начин е със самозалепващ се тапет или фолио. Предлаганите в магазините са в различни цветове, в райе, с флорални мотиви - така можете да внесете нови цветове в кухнята си.
5. Един от начините за промяна е и този - купете си от магазините ратан на руло, лесно можете да го разкроите и залепите върху съществуващите вратички или в рамки, въпрос на вкус и желание е дали ще го оцветите, или ще остане в естествения си цвят. Той е красив сам по себе си.
6. Ако масата в Кухнята ви е дървена и харесвате рустикалния стил, можете да направите вратичките и от дървени летви.
Идеи за Кухнята направи си сам7. Друг начин е да заковете сачак, при желание можете и да го рамкирате.
8. Ако сте с нетрадиционно мислене и харесвате екстравагантността, можете да залепите върху вратичките метално фолио в различни рисунки - луна, звезди и др.
9. Много е модно присъствието на текстила в кухнята. Така че вратичките на долния ред шкафове може сполучливо да замените със завеси, в тон с покривката за маса, ръкавиците и ли различните кухненски аксесоари - евтино и ефектно решение за кухнята на вилата.
10. Последният и решаващ щрих са дръжките (ръкохватките). Те могат да бъдат дървени, метални, месингови или пластмасови - изборът на пазара е голям, те придават на вашата работа завършен вид.
изтчник: tvoiatdom.com

1 коментара

Yana Vicheva on 6 май 2011 г., 7:40  

Идеята е супер, много красиво, само че такава прецизна работа трябва да стане с някаква такава малка художническа четка поне за кантовете и ще отнеме време...